+3620/985-5200 | nova.ber.fogaszat@gmail.com | 4400, Nyíregyháza, Dózsa György utca 65.

Széchenyi 2020

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULT FEJLESZTÉSEK BEMUTATÁSA

A kedvezményezett neve: NOVA-BER Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft.
A projekt címe: "Technologiai innovació megvalósítása a Nova-Ber Kft.-nél"
A szerződött támogatás összege: 8.102.400.- Forint Ft
A támogatás mértéke: 50%
A Project befejezési dátuma: 2018. 06. 25
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00686

A Project tartalmának bemutatása:

A "NOVA-BER" Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft.-t 1995. novemberében alapították, főtevékenysége a fogorvosi járóbeteg-ellátás. Azzal a céllal jött létre, hogy komplex megoldásokat kínáljon minden fogászati problémára. Nyíregyházi székhellyel működik, a fogászat minden területén előnyben részesíti a fogmegtartó beavatkozásokat, a páciens központú szemléletet. Arra törekszik, hogy a páciensek minden alkalommal a legjobb kezelésben részesüljenek, minőségi eszközök és anyagok felhasználásával, kellemes hangulatban.

Projektünk megvalósítása során minden eszköz beszerzése technológiai újdonságot eredményez a vállalkozásunk részére az alábbiak szerint:

1 db Hyperion X5 Air 3D CT

Ennek beszerzésével új szolgáltatásokat tudunk bevezetni fogászati szolgáltatásaink közé. A fogászati eljárásokban eddig elért eredményeink miatt már nagyon időszerű fejlesztés, hogy eszközállományunk tartalmazzon 3D képalkotó rendszert,

1 db Cattani Techno-Jet sebészeti szívómotor

Ez egy olyan korszerű, csendes, energiatakarékos és megbízható nyálelszívó berendezés, ami méltó lesz a magas színvonalú szolgáltatásainkhoz. Vállalkozásunk számára a fejlesztés a 2014. évi LXXVI. törvény a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról 3. § 6. pontja alapján adaptív innovációt jelent, a gazdasági tevékenységünk hatékonyságának, jövedelmezőségének javítását érjük el és kedvező társadalmi hatásokat (népegészség általános javulása) érünk el. A CT beszerzésének eredményeként új szolgáltatást tudunk nyújtani, új technológát alkalmazva.