Tisztelt Pácienseink!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a május 4-étől hatályos, magánegészségügyi ellátást érintő intézkedéseknek köszönhetően ismét lehetővé vált, hogy klinikánk teljeskörű fogászati ellátást nyújtson!

A héten azon dolgoztunk, hogy megteremtsük az összes feltételt ahhoz, hogy pácienseink kezeléseink során maximális biztonságban érezhessék magukat követve a szigorú munkavégzéshez szükséges előírásokat.

A következő változásokkal találkozhatnak majd kedves pácienseink:
  • a rendelőbe kérjük egyedül érkezzenek, vagy kiskorú esetén egy kísérővel;
  • maszk viselése kötelező, kérjük hozzanak magukkal
  • a váróban tartsuk meg a távolságot (1,5 m), kézfertőtlenítőt biztosítunk;
  • a kezelés megkezdése előtt lázmérés és kérdőív kitöltése kötelező;
  • a páciensek között több időt hagyunk ki, lehetőleg több fogat kezelünk egyszerre, hogy csökkenthessük a találkozásokat.

Fontos, hogy minden esetben előzetes telefonos egyeztetésre van szükség, keressenek minket bizalommal a (+36) 20 98 55 200 telefonszámon.

Továbbra is a pácienseink és saját biztonságunk az első, ezért köszönjük türelmüket egy lassabb de sokkal biztonságosabb ellátási protokoll megvalósításához!

Várunk mindenkit szeretettel!
Az Integral Dent csapata

+3620/985-5200 | nova.ber.fogaszat@gmail.com | 4400, Nyíregyháza, Dózsa György utca 65.

Integrál Fogászat Nyíregyháza

Sokan félnek a fogorvosoktól és a fogászati kezelésektől egy-egy rossz tapasztalat, kellemetlen emlék miatt. Ezért úgy gondoltuk, hogy olyan fogászati rendelőt alakítunk ki, amely barátságos hangulatú és nyugodt környezetet biztosít pácienseink számára mind a várószobában, mind a rendelőben. A fogászat minden területén előnyben részesítjük a fogmegtartó beavatkozásokat, a páciens központú szemléletet. Arra törekszünk, hogy Ön minden alkalommal a legjobb kezelésben részesüljön, minőségi eszközök és anyagok felhasználásával, kellemes hangulatban. Nálunk minden vendég fájdalommentes kezelésben részesül, emellett maximálisan odafigyelünk pácienseink igényeire. Előre elmondjuk mi fog történni a kezelés során, így nem fogja meglepetésként érni semmi. Ha minőségi ellátásban szeretne részesülni és nem szereti, ha „tömegcikként” kezelik, jöjjön el hozzánk! Ha bizakodva, nem pedig félelemtől reszketve szeretne legközelebb elindulni a fogászatra, keressen minket bizalommal és nem fog csalódni!