Tisztelt Pácienseink!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a május 4-étől hatályos, magánegészségügyi ellátást érintő intézkedéseknek köszönhetően ismét lehetővé vált, hogy klinikánk teljeskörű fogászati ellátást nyújtson!

A héten azon dolgoztunk, hogy megteremtsük az összes feltételt ahhoz, hogy pácienseink kezeléseink során maximális biztonságban érezhessék magukat követve a szigorú munkavégzéshez szükséges előírásokat.

A következő változásokkal találkozhatnak majd kedves pácienseink:
  • a rendelőbe kérjük egyedül érkezzenek, vagy kiskorú esetén egy kísérővel;
  • maszk viselése kötelező, kérjük hozzanak magukkal
  • a váróban tartsuk meg a távolságot (1,5 m), kézfertőtlenítőt biztosítunk;
  • a kezelés megkezdése előtt lázmérés és kérdőív kitöltése kötelező;
  • a páciensek között több időt hagyunk ki, lehetőleg több fogat kezelünk egyszerre, hogy csökkenthessük a találkozásokat.

Fontos, hogy minden esetben előzetes telefonos egyeztetésre van szükség, keressenek minket bizalommal a (+36) 20 98 55 200 telefonszámon.

Továbbra is a pácienseink és saját biztonságunk az első, ezért köszönjük türelmüket egy lassabb de sokkal biztonságosabb ellátási protokoll megvalósításához!

Várunk mindenkit szeretettel!
Az Integral Dent csapata

+3620/985-5200 | nova.ber.fogaszat@gmail.com | 4400, Nyíregyháza, Dózsa György utca 65.

Dr. Székely Tamás

2005-ben tettem két tanítási nyelvű érettségit a debreceni Ady Endre Gimnáziumban, mellyel egy időben felsőfokú angol nyelvvizsgát kaptam.
Fogorvosi diplomámat 2010-ben szereztem a DEOEC Fogorvostudományi Karán.
Egyetemi éveim alatt tudományos diákköri kutatómunkát végeztem a Fogpótlástani Intézetben. Szájsebészeti és orális implantációs képesítésemet a Hajdú-Bihar Megyei Szájsebészeti Ambulancián, valamint a DEOEC Szájsebészeti Osztályán szereztem, melynek végén 2013-ban dentoalveoláris sebészet szakvizsgát tettem.
További szakképesítéseket szereztem fogászati lézer alkalmazásából, valamint a Dentium, MIS, Denti System és az SGS fogászati implantációs rendszerek itthoni, valamint nemzetközi továbbképzésein folyamatosan fejlesztem az eddig megszerzett implantológiai és szájsebészeti tudásomat.