Tisztelt Pácienseink!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a május 4-étől hatályos, magánegészségügyi ellátást érintő intézkedéseknek köszönhetően ismét lehetővé vált, hogy klinikánk teljeskörű fogászati ellátást nyújtson!

A héten azon dolgoztunk, hogy megteremtsük az összes feltételt ahhoz, hogy pácienseink kezeléseink során maximális biztonságban érezhessék magukat követve a szigorú munkavégzéshez szükséges előírásokat.

A következő változásokkal találkozhatnak majd kedves pácienseink:
  • a rendelőbe kérjük egyedül érkezzenek, vagy kiskorú esetén egy kísérővel;
  • maszk viselése kötelező, kérjük hozzanak magukkal
  • a váróban tartsuk meg a távolságot (1,5 m), kézfertőtlenítőt biztosítunk;
  • a kezelés megkezdése előtt lázmérés és kérdőív kitöltése kötelező;
  • a páciensek között több időt hagyunk ki, lehetőleg több fogat kezelünk egyszerre, hogy csökkenthessük a találkozásokat.

Fontos, hogy minden esetben előzetes telefonos egyeztetésre van szükség, keressenek minket bizalommal a (+36) 20 98 55 200 telefonszámon.

Továbbra is a pácienseink és saját biztonságunk az első, ezért köszönjük türelmüket egy lassabb de sokkal biztonságosabb ellátási protokoll megvalósításához!

Várunk mindenkit szeretettel!
Az Integral Dent csapata

+3620/985-5200 | nova.ber.fogaszat@gmail.com | 4400, Nyíregyháza, Dózsa György utca 65.

Lézeres kezelések

Rendelőnkben a világhírű, német gyártmányú Medilas D Opal 980 lézert használjuk, ami lágy-, keménylézer és fogfehérítő készülék is egyben.

Lézer a Szájsebészetben!

Kérje lézersebészeti specialistáink, szájsebészünk segítségét a gyermeke, vagy az Ön problémájának kezelésében. Válassza a professzionális lézeres kezeléseket, hogy Ön és gyermeke kezelése a lehető legkevesebb fájdalommal járjon, gyors lehessen és legkisebb kezelés utáni kellemetlenséggel járjon.

Sebészeti beavatkozások: A lézersugár műtét közbeni vérzéscsillapító hatása révén könnyebb munkát biztosít az orvosnak valamint a műtét után tapasztalható jó sebgyógyulás, minimális ödéma és fájdalom kevesebb kellemetlenséget okoz a páciensnek.

Parodontális tasakkezelés: A lézer segítségével fájdalommentesen, jól kezelhetők a gyulladt fogíny szövetek. A kezelés során a tasakokban lévő kórokozók elpusztulnak. Az íny az esetek nagy többségében újra feszesen visszatapad a fognyakra, megszüntethetők a tasakok. A boistimuláció révén a lágy lézer terápia alkalmas aphta, herpesz, sebek, gyulladások kezelésére is. A lézerterápia csillapítja a fájdalmat, gyors hámosodást eredményez, a gyógyulási idő általában a felére rövidül.

Problémát okoz Önnek vagy gyermekének a lenőtt ajak- vagy nyelvfék?

A lézer erre is megoldást jelent!

Az ajakfék és nyelvfék túlzott lenövése esztétikai és fonetikai (beszédi) nehézségeket okoz, továbbá fogszabályzási problémák eredhetnek belőle, aminek gyors, vérzés nélküli lézeres kezelése már gyermekkorban ajánlott, de felnőttkorban is elvégezhető. Az ajakfék okozza legtöbb esetben a két elülső fog közötti rés kialakulását. Ha eltávolításra, átvágásra kerül, akkor a fogak visszarendeződnek egymás mellé, beállnak természetes pozíciójukba. Ha már gyerekkorban elvégzik ezt a kezelést, akkor elkerülhető a későbbi hosszadalmas fogszabályzási kezelés.

  • a lézeres ínyplasztika során a lézerfény seblezáró jótékony hatása kiemelten érvényesül
  • kezeléseink során kevesebb vérzést és sokkal gyorsabb gyógyulást tapasztalhat
  • a kezelt felület sterilitásáról, maximális antibakteriális tisztításáról a minden baktériumot elpusztító lézerfény gondoskodik
  • kezeléseink nyom nélkül gyógyulnak, legtöbb esetben zsibbadással sem járnak
  • stressz mentesen és gyorsan kezelhetők a kisgyermekek is, a gyermekük egészségére és lelki fejlődésére odafigyelő, felelős szülők egyik legnagyobb örömére

Kérje lézersebészeti specialistáink, szájsebészünk segítségét a gyermeke, vagy az Ön problémájának kezelésében. Válassza a professzionális lézeres kezeléseket, hogy Ön és gyermeke kezelése a lehető legkevesebb fájdalommal járjon, gyors lehessen és legkisebb kezelés utáni kellemetlenséggel járjon.