Tisztelt Pácienseink!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a május 4-étől hatályos, magánegészségügyi ellátást érintő intézkedéseknek köszönhetően ismét lehetővé vált, hogy klinikánk teljeskörű fogászati ellátást nyújtson!

A héten azon dolgoztunk, hogy megteremtsük az összes feltételt ahhoz, hogy pácienseink kezeléseink során maximális biztonságban érezhessék magukat követve a szigorú munkavégzéshez szükséges előírásokat.

A következő változásokkal találkozhatnak majd kedves pácienseink:
  • a rendelőbe kérjük egyedül érkezzenek, vagy kiskorú esetén egy kísérővel;
  • maszk viselése kötelező, kérjük hozzanak magukkal
  • a váróban tartsuk meg a távolságot (1,5 m), kézfertőtlenítőt biztosítunk;
  • a kezelés megkezdése előtt lázmérés és kérdőív kitöltése kötelező;
  • a páciensek között több időt hagyunk ki, lehetőleg több fogat kezelünk egyszerre, hogy csökkenthessük a találkozásokat.

Fontos, hogy minden esetben előzetes telefonos egyeztetésre van szükség, keressenek minket bizalommal a (+36) 20 98 55 200 telefonszámon.

Továbbra is a pácienseink és saját biztonságunk az első, ezért köszönjük türelmüket egy lassabb de sokkal biztonságosabb ellátási protokoll megvalósításához!

Várunk mindenkit szeretettel!
Az Integral Dent csapata

+3620/985-5200 | nova.ber.fogaszat@gmail.com | 4400, Nyíregyháza, Dózsa György utca 65.

Tudok előre időpontot egyeztetni?

Az Integral Dent fogorvosi rendelő hétfőtől csütörtökig 9:00 - 20:00 óráig, míg pénteken 9:00 - 14:00 óráig van nyitva. Ez idő alatt telefonon felveheti rendelőnkkel a kapcsolatot , ahol munkatársaink megkeresik az Önnek legmegfelelőbb időpontot. Ha Ön még nem járt nálunk, kérjük, egyeztessen időpontot kollégáinkkal egy első vizitre.Amennyiben fájdalmas foga van, vagy sürgősségi beavatkozásra van szüksége, megpróbáljuk még aznap fogadni!

Tudjuk, hogy Önnek is drága az ideje, ezért mindent megteszünk, hogy a várakozással töltött időt minimalizáljuk és kezelését a tervezett időpontban megkezdjük. A leggondosabb felmérés ellenére is felmerülhet a kezelések során számtalan olyan, előre nem látható helyzet, mely meghosszabbíthatja az adott beavatkozásra tervezett időt. A felmerülő sürgősségi helyzetek szintén okozhatnak csúszásokat. Bízunk benne, hogy ez ritkán fordul elő, de „minden esetben az a páciens a legfontosabb, aki a fogorvosi székben ül”. Amennyiben várakoznia kell türelmét és megértését kérjük!

Szeretnénk kérni, hogy amennyiben a megbeszélt kezelési időponton nem tud megjelenni, úgy azt mielőbb jelezni szíveskedjen. Előfordulhat, hogy az így felszabaduló időpontot más páciens örömmel veszi igénybe. Amennyiben az Önnek lefoglalt időpontban nem jelenik meg és azt annak kezdetéig nem mondja le, az Integral Dent az aktuális árlista szerint készenléti díjat számíthat fel és további időpontjait értesítés nélkül törölheti.