Tisztelt Pácienseink!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a május 4-étől hatályos, magánegészségügyi ellátást érintő intézkedéseknek köszönhetően ismét lehetővé vált, hogy klinikánk teljeskörű fogászati ellátást nyújtson!

A héten azon dolgoztunk, hogy megteremtsük az összes feltételt ahhoz, hogy pácienseink kezeléseink során maximális biztonságban érezhessék magukat követve a szigorú munkavégzéshez szükséges előírásokat.

A következő változásokkal találkozhatnak majd kedves pácienseink:
  • a rendelőbe kérjük egyedül érkezzenek, vagy kiskorú esetén egy kísérővel;
  • maszk viselése kötelező, kérjük hozzanak magukkal
  • a váróban tartsuk meg a távolságot (1,5 m), kézfertőtlenítőt biztosítunk;
  • a kezelés megkezdése előtt lázmérés és kérdőív kitöltése kötelező;
  • a páciensek között több időt hagyunk ki, lehetőleg több fogat kezelünk egyszerre, hogy csökkenthessük a találkozásokat.

Fontos, hogy minden esetben előzetes telefonos egyeztetésre van szükség, keressenek minket bizalommal a (+36) 20 98 55 200 telefonszámon.

Továbbra is a pácienseink és saját biztonságunk az első, ezért köszönjük türelmüket egy lassabb de sokkal biztonságosabb ellátási protokoll megvalósításához!

Várunk mindenkit szeretettel!
Az Integral Dent csapata

+3620/985-5200 | nova.ber.fogaszat@gmail.com | 4400, Nyíregyháza, Dózsa György utca 65.

Mit kell tudni a fogászati kezelések elött?

A fogorvosi kezelés előtt ajánljuk, hogy étkezzen a szokásos módon. Sem teli gyomorral, sem éhesen nem szerencsés a kezelésnek alávetnie magát. Minden rendszeresen szedett gyógyszerét vegye be kezelés előtt, kivéve, ha ettől eltérő utasítást kapott fogorvosától, háziorvosától. Ezen esetek különlegesek (pl. véralvadásgátlók rendszeres szedése), ezért mindig előzetes egyeztetést és dokumentációt kívánnak: soha ne cselekedjen saját döntése alapján! Kezelés után gyakran előfordul, hogy legalább az érzéstelenítés elmúltáig nem ajánljuk az étkezést. Felhívjuk cukorbeteg pácienseink figyelmét, hogy a kezelési időpontot ilyen szempontból egyeztessék össze napi rutinjukkal.