Tisztelt Pácienseink!

Örömmel értesítjük kedves pácienseinket, hogy a május 4-étől hatályos, magánegészségügyi ellátást érintő intézkedéseknek köszönhetően ismét lehetővé vált, hogy klinikánk teljeskörű fogászati ellátást nyújtson!

A héten azon dolgoztunk, hogy megteremtsük az összes feltételt ahhoz, hogy pácienseink kezeléseink során maximális biztonságban érezhessék magukat követve a szigorú munkavégzéshez szükséges előírásokat.

A következő változásokkal találkozhatnak majd kedves pácienseink:
  • a rendelőbe kérjük egyedül érkezzenek, vagy kiskorú esetén egy kísérővel;
  • maszk viselése kötelező, kérjük hozzanak magukkal
  • a váróban tartsuk meg a távolságot (1,5 m), kézfertőtlenítőt biztosítunk;
  • a kezelés megkezdése előtt lázmérés és kérdőív kitöltése kötelező;
  • a páciensek között több időt hagyunk ki, lehetőleg több fogat kezelünk egyszerre, hogy csökkenthessük a találkozásokat.

Fontos, hogy minden esetben előzetes telefonos egyeztetésre van szükség, keressenek minket bizalommal a (+36) 20 98 55 200 telefonszámon.

Továbbra is a pácienseink és saját biztonságunk az első, ezért köszönjük türelmüket egy lassabb de sokkal biztonságosabb ellátási protokoll megvalósításához!

Várunk mindenkit szeretettel!
Az Integral Dent csapata

+3620/985-5200 | nova.ber.fogaszat@gmail.com | 4400, Nyíregyháza, Dózsa György utca 65.

Mi a teendő általában a kezelések után?

Kezelés után – általánosan

Amennyiben a kezeléshez kapott érzéstelenítést, legalább a zsibbadás elmúltáig nem ajánljuk a rágást, étkezést. A zsibbadás ideje alatt forró italok fogyasztását is kerülje. Nagyon könnyen okozhat magának sérülést az érzéketlenség ideje alatt! A fogak preparálása (fúrás, csiszolás) után természetes, hogy bizonyos mértékű hideg-meleg érzékenység jelentkezik, mely kifejezettebb lehet ideiglenes tömések, koronák esetén. Foganyag elvételével járó beavatkozás után a fognak meg kell nyugodnia, ez idő alatt érzékeny lehet, hasonlóan a preparálás körüli ínyrészekhez, illetve az injekció beadásának helyéhez. Langyos kamillás öblögetés jót tehet a duzzanatnak. Legfeljebb 1-1 recept nélküli fájdalomcsillapító tabletta bevétele megszünteti maradék panaszait is.

A hangképzésében észlelt esetleges változások miatt ne aggódjon, azok észrevétlenül megszűnnek. Az agy által újként észlelt felületek miatt megnőhet a nyálképződés, mely szintén legfeljebb egy hét alatt visszaáll a korábbi szintre.Bármilyen étel vagy anyag, mely a természetes fogakat károsíthatja, ugyanezt teheti az új fogorvosi munkákkal is: pl. csonthéjasok vagy csontszilánkok. Bizonyos esetekben célszerű lehet kerülni az erősen színes ételeket, italokat (kávé, vörösbor, piros paprika, erdei gyümölcs stb.) .